AKÜ İscehisar Meslek Yüksekokulu 1994-1995 yılında, Mermer Teknolojisi, Taş İşletmeciliği ve Makine programlarında faaliyetine başlamıştır. Meslek Yüksekokulumuzda 2012-2013 öğretim yılı itibari ile İş Makineleri Operatörlüğü Programı, Mermer Teknolojisi ve Makine Resim ve Konstrüksiyonu Programı olmak üzere 3 aktif programla eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

İscehisar Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kullanımına tahsis edilmiş 400 m2  Makine atölyesi, 420 m Mermer ve Süstaşı atölyesi, 165 m2 İş Makineleri atölyesi ve 90 m2 kapalı alana sahip Kuyumculuk atölyesi bulunmaktadır. Atölyelerimizde öğrencilerimizin uygulama faaliyetlerini gerçekleştirebileceği her türlü makine ve ekipmanlar mevcuttur.

Öğrencilerimizin dinlenme ve beslenme ihtiyaçlarını gidermek için 100 m2 alana sahip bir kantinimiz vardır.

Öğrencilerin sportif faaliyeleri gerçekleştirebilmeleri için basketbol, voleybol ve futbol oynamaları için 400 m2 alana sahip  spor sahası bulunmaktadır.

12 Kasım 2015, Perşembe 1382 kez görüntülendi