Karamehmet Mermer Yönetim Kurulu ve Mermerciler Derneği Başkanı Sayın Remzi Özcan, İscehisar Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Ziyarette Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Abdul Vahap Korkmaz, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Ahmet Hasçelik, Dr. Öğr. Üyesi İsmail Yıldız ve Yüksekokul Sekreterimiz Süleyman Gürsoy ile üniversite-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesi ve eğitimde niteliğin artırılması üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Sayın Özcan, dönem başında hizmete açılan yeni bilgisayar laboratuvarını da ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Eğitimin nitelikli mezun yetiştirilmesindeki önemine dikkat çeken Özcan, öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Ahmet Hasçelik, bilgisayar laboratuvarının kurulmasına sağlanan desteklerin büyük değer taşıdığını belirterek, başta Müdürümüz Doç. Dr. Abdul Vahap Korkmaz, Sayın Remzi Özcan ve katkı sunan iş insanlarına teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, Meslek Yüksekokulu önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

12 Aralık 2025, Cuma 158 kez görüntülendi