Üç yıldır Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğünü yürüten Prof. Dr. Çağlar ÖZKAYMAK görevi Doç.Dr. Abdul Vahap KORKMAZ ‘a devretti.

Devir teslim törenine; Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Şuayıp ÖZDEMİR ve İscehisar Meslek Yüksekokulu Akademik personelleri katıldı.

Devir teslim törenine katılan Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Şuayıp ÖZDEMİR , Prof. Dr. Çağlar ÖZKAYMAK’a önceki dönemde yapılan çalışmalar için teşekkür ederken Doç.Dr. Abdul Vahap KORKMAZ ‘a görevinde başarılar diledi.

Sayın Prof. Dr. Şuayıp ÖZDEMİR , İscehisar Meslek Yüksekokulunun oturmuş bir çalışma düzenine sahip ve işlerini düzenli şekilde yürüten bir birim olduğuna dikkat çekerek bu görev değişiminin bir bayrak yarışı olduğunu yeni Müdürümüz Doç.Dr. Abdul Vahap KORKMAZ’ın  bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğine inandığını, bundan sonraki dönemde kendisine başarılar dilediğini belirtti.

08 Temmuz 2024, Pazartesi 108 kez görüntülendi