Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü İş Makineleri Operatörlüğü Programı öğrencileri ve bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Albaşkara ile Öğr. Gör. Baran Peker 29 Mayıs – 1 Haziran 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 17. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarına (KOMATEK 2024) katıldı.

Sektörün ileri gelen firmalarının bulunduğu fuarda, öğrencilerimiz iş dünyasından alanında uzman isimlerle görüşerek staj ve iş imkanları hakkında şirket temsilcilerinden bilgi aldılar. Sektörün güncel ve gelecekteki durumu, iş makinelerinin ve iş makineleri operatörlüğün ülkemizdeki yeri ve önemi hakkında firmalarla istişareler yapıldı.

Fuarda şirketler tarafından öğrencilerimize ve İş Makineleri Operatörlüğü Programımıza yoğun teveccüh gösterildi ve programın ülkemiz için olan önemine değinildi.

Fuarda yeni staj yeri fırsatları ve iş birlikleri öğretim elemanlarımızın görüşmeleri şirketler tarafından olumlu karşılandı ve karşılıklı ziyaretlerin devam etmesi kararlaştırıldı.

 

Fuara katılım için öğrencilerimize araç desteği sağlayan Rektörlüğümüze teşekkür ederiz.

 

 

 

03 Haziran 2024, Pazartesi 57 kez görüntülendi