19 Mayıs kutlamaları Atatürk Meydanı’nda çelenk sunumunun ardından İscehisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Coşkuyla düzenlenen kutlama programına İlçe Kaymakamı Özlem Kılıçtürk , Belediye Başkanı Seyhan Kılıçaslan ,Cumhuriyet Başsavcısı Ayşe gül Akhan ve Müdür Yardımcımız Doç.Dr. Abdul Vahap Korkmaz katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşma yapıldı.Öğrenciler tarafından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Türk Gençliğinin Atatürk’e cevabının okunmasının ardından, şiirler okundu ve gösteriler sergilendi. Program ilçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerini alması ile son buldu.

20 Mayıs 2024, Pazartesi 39 kez görüntülendi