İscehisar Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Prof. Dr. Çağlar ÖZKAYMAK, Müdür Yardımcımız Doç.Dr. Abdul Vahap KORKMAZ ve Yüksekokul Sekreterimiz Ali GÜZELEL tarafından İscehisar Belediye Başkanı Seyhan KILIÇARSLAN’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunulmuştur. İscehisar Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Prof. Dr. Çağlar ÖZKAYMAK, Meslek Yüksek okulumuz ve bünyemizdeki bölümler hakkında Başkan Seyhan KILIÇARSLAN ’a bilgiler vermiş, Okulumuzun Takı Tasarım bölümünde Öğretim görevlilerimizin ve öğrencilerimizin emeklerinin takıya dönüştüğü özel yapım Agat Taşı Kolyeyi Belediye Başkanı KILIÇARSLAN ’a hediye etmiştir. Ziyarette karşılıklı ziyaretlerin ve görüş alışverişlerinin devam etmesi kararlaştırılmıştır.

26 Nisan 2024, Cuma 45 kez görüntülendi