Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ödül Yönergesi kapsamında yapılan değerlendirmeler sonucunda, AKÜ Ödül Komisyonunca 9 farklı kategoride belirlenen ödüller Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın başkanlığında toplanan AKÜ Senatosu huzurunda sahiplerine verildi.

Senato Salonunda gerçekleştirilen ödül takdim törenine AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Prof. Dr. Murat Peker, Senato Üyeleri, Genel Sekreter İhsan Ceran ile birlikte ödül alan akademik ve idari personel katıldı.

Yüksekokulumuz öğretim elemanı Öğr. Gör. Ahmet HASÇELİK, “Mikro Frezeleme İşleminde Değişken İlerleme Hızı ve Farklı Kesme Stratejileri Uygulanarak İnce Duvar Geometrisindeki Deformasyon Miktarının Azaltılması” başlıklı TÜBİTAK destekli ve 2022 yılında tamamlanan projesi ile teşekküre layık görüldü. Hocamızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

15 Şubat 2024, Perşembe 61 kez görüntülendi