Üniversitemiz 2023-2024 eğitim-öğretim yılında öğrencilerimiz arasında sporu çok yönlü tanıtmak, sevdirmek, öğrencileri spor yapmaya teşvik etmek amacıyla takım ve ferdi branşlarda “2024 Yılı Spor Oyunları Müsabakaları” düzenlenecektir.

Takım Müsabakaları :

• Müsabakalar basketbol (bayan – erkek), voleybol (bayan – erkek), futbol (erkek) branşlarında yapılacaktır.
  • Her birim, her branş için sadece 1 takım ile yarışabilecektir.
  • İlgili takımların her müsabakaya 1 antrenörle katılım göstermesi zorunludur.
  • Takım oyunlarında sporcular ilgili birimin öğrencisi olmak zorundadır. Her sporcu sadece 1 takım branşında katılım sağlayacaktır.

Ferdi Müsabakalar :

• Masa tenisi, kort tenis, badminton, atletizm, satranç branşlarında (bayan – erkek) yapılacaktır.
  • Her birimden katılım sınırsızdır.
  • Müsabakalara katılmak isteyen sporcular, öğrencisi olduğu birim üzerinden katılım sağlayacaktır.

Müsabakalara katılmak isteyen öğrenciler başvurularını 15 Aralık cuma gününe kadar öğrenci işlerinden yapmaları gerekmektedir.

08 Aralık 2023, Cuma 113 kez görüntülendi