2022-2023 yılında Meslek Yüksekokulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin mezuniyet töreni Ahmet Necdet Sezer Kampüsü İbrahim Küçükkurt Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. İscehisar Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kep atarak geleceğe uğurlandığı törene, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, öğretim elemanlarımız ve idari personellerimiz ile mezun öğrencilerimiz ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından mezuniyet töreninin açılış konuşması Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Çağlar Özkaymak tarafından yapıldı. Okul birincisinin konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tören, mezun öğrencilere temsili diplomalarının verilmesi ve öğrencilerin hep birlikte kep atmasıyla ile sona erdi.

05 Haziran 2023, Pazartesi 123 kez görüntülendi