19 Mayıs kutlamaları Atatürk Meydanı’nda çelenk sunumunun ardından İscehisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Coşkuyla düzenlenen kutlama programına İlçe Kaymakamı Mehmet Ali SEMİZ, Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Abdulvahap Korkmaz ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İscehisar Kaymakamı Mehmet Ali Semiz tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı.

Öğrenciler tarafından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Türk Gençliğinin Atatürk’e cevabının okunmasının ardından, şiirler okundu, jimnastik ve halk oyunları gösterileri sahnelendi.

Program ilçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerini alması ile son buldu.

19 Mayıs 2023, Cuma 61 kez görüntülendi