Kariyer Günleri’nin ikinci oturumu iki ayrı konukla 26.10.2022 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında AKÜ Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Şükrü ÜLKER, “Başarmak” konulu bir sunum yaparak öğrencilere başarılı olmak için yapmaları gerekenler hakkında bilgiler verdi. AKÜ Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ceyhun YILMAZ ise güncel bir konu olan “Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği” hakkında sunum yaptı ve enerji alanında ihtiyaç duyulan teknik personellerin özellikleri hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından konuşmacı hocalarımıza teşekkür plaketi takdim edildi.

26 Ekim 2022, Çarşamba 113 kez görüntülendi