Üniversitemizin 30. yıl etkinlikleri kapsamında Meslek Yüksekokulumuz tarafından “Doğaltaş ve Kuyumculuk Sergisi” düzenlendi. Meslek Yüksekokulumuz Kuyumculuk ve Takı Tasarımı programı öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından tasarlanan ve üretilen ürünler İscehisar Cumhuriyet Meydanı’nda sergilendi. Serginin açılışı Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Çağlar Özkaymak’ın konuşmalarıyla yapıldı. Konuşmasında İscehisar MYO hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Özkaymak, etkinliğe katkı sağlayan İscehisar Belediyesi’ne ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür etti. Etkinliğe katılan İscehisar Belediye Başkan V. Hasan Hüseyin Balaban, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Aşkın ve Mermerciler Derneği Başkanı Muharrem Çakmak sergi alanını bir süre gezerek sergi hakkında bilgi aldılar.  Sergi İlçe halkı tarafından da ziyaret edilerek Meslek Yüksekokulumuz programları ve çalışmaları hakkında ziyaretçilere bilgi verildi.

28 Haziran 2022, Salı 161 kez görüntülendi