2021-2022 yılında Meslek Yüksekokulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin mezuniyet töreni Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Spor Bilimleri Fakültesi Stadyumunda gerçekleştirildi. İscehisar Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kep atarak geleceğe uğurlandığı törene,  İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ve Prof. Dr. Murat Peker, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, il ve üniversite protokolü, AKÜ öğretim elemanları ve idari personelleri ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Spor Bilimleri Fakültesi halk oyunları gösterisi ile devam eden mezuniyet töreninin açılış konuşması en yüksek dereceli öğrenci tarafından yapıldı. Tören, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şuayip Özdemir’in mezun öğrencilere konuşmalarıyla devam etti.

Meslek Yüksekokulumuzda dereceye giren öğrencilere ödül ve hediyeleri İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin tarafından verildi. Tören, bölümlerin öğretim elemanları tarafından mezun öğrencilere temsili diplomalarının verilmesi ve öğrencilerin kep atmasıyla ile sona erdi.

09 Haziran 2022, Perşembe 359 kez görüntülendi