Madencilikte İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP) kapsamında; iş sağlığı ve güvenliğine yönelik maden işyerlerinin yanı sıra diğer sektörlerin de çalışma şartlarının iyileştirilmesi, kamu kurumları, üniversiteler, sanayi odaları, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ile birlikte İSG farkındalığının artırılması için Türkiye’nin 7 bölgesinde 25 ili kapsayan “MİSGEP Maden Sektörü İstişare Toplantıları” düzenlenmektedir. İş sağlığı ve güvenliği alanında kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğine katkı sağlayan ve işverenlerin İSG alanında daha da bilinçlendirilmesini amaçlayan istişare toplantılarının bir diğeri Afyonkarahisar ilimizde gerçekleştirilmiştir. İscehisar Meslek Yüksekokulumuz Mermer Teknolojisi Programı öğrencilerimiz ve İnşaat Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Abdul Vahap Korkmaz Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen Madencilikte İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP) kapsamında iş güvenliği eğitimine katılmıştır. MİSGEP kapsamında iş güvenliği yasal mevzuatlarından projelendirmelere, iş güvenliği endüstriyel uygulamalarından iş güvenliği risk değerlendirmesi ve metodolojileri konularına kadar geniş yelpazede eğitimler verilmiştir. Eğitim iş güvenliği uygulama çalışmaları sonrasında son bulmuştur.

01 Haziran 2022, Çarşamba 125 kez görüntülendi