Mermer Akademisi ile Siirt Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen “Doğal Taş ve Mermer Eğitimi” için ilçemizde bulunan Siirt Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencilerini İscehisar Meslek Yüksekokulumuz Mermer Teknolojisi Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Abdul Vahap Korkmaz öncülüğünde ağırladı. Konuklarına dünya mermer başkenti İlçemiz hakkında bilgiler veren Abdul Vahap Korkmaz ayrıca Mermer Teknolojisi öğrencileri ve Siirt Üniversitesi öğrencileri ile birlikte atölye uygulamaları yaptı. Öğrencilerin yaptığı uygulamalar sonucu elde edilen ürünler yine Siirt Üniversitesi konuk öğrencilere hediye edildi. Öğrenciler yaptıkları uygulamalar sonucu elde ettikleri deneyimlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

30 Mayıs 2022, Pazartesi 164 kez görüntülendi