23-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Afyon Kocatepe Üniversitesi Bilim, Teknoloji, Kültür ve Sanat Festivali AKÜFEST 2022’de Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin hazırladığı eserler ve projeler sergilendi. 24-25 Mayıs’ta ziyarete açık olan İscehisar Meslek Yüksekokulu tanıtım standı ziyaretçilerden ve öğrencilerden büyük ilgi gördü. Süs ve takı eşyaları, mermerden yapılan ofis malzemeleri, öğrencilerin hazırladığı spagetti köprüler ve öğrencilerimizin yürütücüsü olduğu Tübitak projeleri her yaştan ziyaretçinin standımızı ziyaret etmesini sağladı. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Şuayip ÖZDEMİR ve Prof. Dr. Yılmaz YALÇIN standımızı ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgiler aldılar. AKÜFEST ziyaretleri sırasında Afyonkarahisar Valisi Sayın Doç. Dr. Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI da standımıza uğradılar ve kendilerine hediye edilen Afyon mermerinden yapılan özel tasarım kolye için teşekkür ettiler.

27 Mayıs 2022, Cuma 121 kez görüntülendi