2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanı Öğr. Gör. Mehmet Albaşkara’nın danışmanlığını yaptığı ve yürütücü öğrencileri Berk Yılmaz (Makine Resim ve Konstrüksiyonu Pr.) ile Nihat Eti (İş Makineleri Operatörlüğü Pr.) olan iki ayrı proje başarılı bulunarak desteklenmeye hak kazanmıştır. Üniversitemizde desteklenmeye hak kazanan 3 projeden 2’sinin yürütücüleri olan öğrencilerimizi ve öğretim elemanımızı tebrik eder, başarılar dileriz.

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021/1 dönemi sonuçları için tıklayınız.

05 Kasım 2021, Cuma 681 kez görüntülendi