ÖĞRENCİ TEMİLCİSİ SEÇİM DUYURUSU

Meslek Yüksekokulumuzda 18 Ekim 2021 Saat 10.30’da konferans salonunda öğrenci temsilcisi seçimleri gerçekleştirilecektir.

Program bazında gerçekleştirilecek öğrenci temsilciliği seçiminde aranan şartları taşıyan öğrencilerin aday olmak için Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işlerinden veya internet sitemizde bulunan öğrenci formları menüsünden alacakları aday formunu doldurmaları ve öğrenci işleri bürosuna teslim etmesi gerekmektedir.

Aday olmak için son tarih 15 Ekim 2021 Saat 17.30 olarak belirlenmiştir.

Öğrencilerimizin Bilgilerine Sunulur.

ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ ADAYLARINDA ARANACAK NİTELİKLER

a)Meslek Yüksekokulumuzda kayıtlı öğrenci olması

b)Siyasi parti organlarında üye veya kayıtlı olmaması

c)Üniversiteden uzaklaştırılmasını gerektiren yüz kızartıcı bir suç işlememiş olması

d)Seçiminin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olması

e)Sabıka kaydının bulunmaması

f)Öğrencilik süresinin normal eğitim süresini aşmamış olması

g)Bulunduğu sınıf itibariyle(yeni kayıt yaptıran öğrenciler hariç)alttan dersinin olmaması, ağırlıklı genel ortalamasının 2,75 ve üzerinde olması

1. h) (b)(c)(e) bendinde yer alan şartların tespiti için E-devlet üzerinden alınan adli sicil belgesinin alınması gerekir.

Sorumlu Öğretim Elemanı:

Öğr. Gör. Emin ÇENGELCİ