2020-2021 yılı zorunlu stajları 12.07.2021-31.08.2021 tarihleri arasında yapılacak olup, bu tarihler dışındaki stajlar kabul edilmeyecektir. Staj başvuru bilgilerinin eksiksiz ve imzalı olarak en geç 25.06.2021 tarihine kadar Meslek Yüksekokulumuza teslim edilmesi gerekmektedir.

 

Staj İçin Gerekli Belgeler

 

Öğrencilerimizin ıslak imzalı bir adet staj beyan dilekçesi ile birlikte doldurularak onaylatılmış staj belgelerini 25 Haziran 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar şahsen veya posta/kargo yoluyla okulumuza ulaştırmaları gerekmektedir.
Başvuru posta adresi: İscehisar MYO Öğrenci İşleri, Şirinevler Mah. Kalkınma Kooperatifi Küme Evleri No: 200/1 İscehisar/Afyonkarahisar adresine kargo ile göndermelidir.
(Öğrencilerimiz PTT kargo şubelerinde öğrenci kimliklerini göstererek 503483294 sözleşme numarası ile indirimden yararlanabilirler).

Öğrencilerimiz 12 Temmuz 2021 tarihi itibariyle stajlarına başlayabilecektir. Posta ve kargo başvurularında meydana gelebilecek kaybolma ve gecikmelerden öğrencilerimiz sorumludur. Bu nedenle öğrencilerimizin kargolarını takip etmeleri gerekmektedir.
Staj yapacak öğrencilerimiz staj yaparken doldurmaları gereken staj defterlerini AKÜ Kitap Satış Bürosuna şahsen başvurarak veya internet üzerinden aşağıdaki linki tıklayarak alabilirler.
https://urun.n11.com/bilgisayar-kitaplari/staj-defteri-P357892823

Dikkat: Staj yapacak öğrencilerimizin temmuz ayına ait puantaj belgesini temmuz ayı bittikten en geç 3 gün sonra, ağustos ayına ait puantaj belgesini ise staj bitimini takip eden 3 gün içerisinde taratarak iscemyo@aku.edu.tr adresine e-mail yoluyla göndermeleri, belgelerin aslını ise kargo yoluyla okulumuzun öğrenci işlerine göndermeleri gerekmektedir.

 

Staj Danışmanları
Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Öğr. Grv. Serkan Türkyılmaz turkyilmaz@aku.edu.tr
Makine, Resim Ve Konstrüksiyon Öğr. Grv. Ahmet Hasçelik ahascelik@aku.edu.tr
İş Makineleri Operatörlüğü Öğr. Grv. Baran Peker bpeker@aku.edu.tr
Mermer Teknolojisi Dr. Öğr. Üye. Abdul Vahap Korkmaz avkorkmaz@aku.edu.tr
04 Mart 2021, Perşembe 964 kez görüntülendi