Meslek Yüksekokulumuz “Engelsiz Üniversite 2020” ödülleri kapsamında  yaptığı “Mekanda Erişim” çalışmalarıyla YÖK tarafından verilen  “Turuncu Bayrak” ödülünü almaya hak kazanmıştır. Turuncu bayrak ödülü Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ tarafından müdürümüz Liyaddin YEŞİLKAYA’ya takdim edilmiştir. Okulumuzu bu ödüle layık gören YÖK başkanı Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç’ a ve desteklerini esirgemeyen Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ’a şükranlarımızı sunarız.

Okulumuzda engellilerin kullanımına uygun yürüyüş yolları, asansör, lavabo ve tekerlekli araçlar için uygun rampalar bulunmaktadır. Bütün sınıf ve atölyelerimiz engelli öğrencilerimizin ulaşımına ve kullanımına uygun olarak düzenlenmiştir. Okulumuz fırsat eşitliği kapsamında bütün öğrencilerine aynı imkanları sunmaktan memnuniyet duymaktadır.

14 Eylül 2020, Pazartesi 391 kez görüntülendi