2547 Sayılı Kanun’un 44. maddesinin (c) bendi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretiminde Azami Öğrenim Süreleri Sonunda Bahar yarıyılı sonunda, başvuru süresini takip eden bir ay içerisinde 2 Ek Sınav hakkı verilecektir.

Azami öğrenim süresini tamamlayan bu öğrenciler ekte bir örneği yer alan dilekçe ile başvurularını 24.08.2020 – 06.09.2020 tarihleri arasında İscehisar MYO Öğrenci İşlerine şahsen yapmak zorundadırlar.

Belirtilen süre içerisinde başvurusunu yapmayan/yapamayan öğrenciler Afyon Kocatepe Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretiminde Azami Öğrenim Süreleri Sonunda Verilecek Sınav Haklarına Dair Uygulama Esaslarına göre durumlarına uyan maddeye göre işlem yapılacaktır. Buna göre;

  • Devam şartını sağlayarak başarısız olduğu ders sayısı 5 ve altında olan sınava katılmayan öğrencilerimize 4 yarıyıl ek süre ve sınava katılıp başarılı olup geriye 5 ve altında dersi kalan öğrencilerimize 3 yarıyıl ek süre verilecektir.
  • Devam şartını sağlayarak başarısız ders sayısı 6 ve üzerinde olan öğrencilerimizin ise kayıtları azami öğrenim süresini tamamladıkları için silinecektir

 

Azami öğrenim sonu sınav hakkı örnek dilekçe

17 Temmuz 2020, Cuma 121 kez görüntülendi