İlçe Kaymakamımız Sayın Uğur KAPAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut KARAKIŞ, Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Liyaddin YEŞİLKAYA’ya ziyarette bulundular. Ziyarette Zafer Kalkınma Ajansı 2020 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) çerçevesinde, toplumun dezavantajlı kesimlerinin istihdama katılımının kolaylaştırılması ve mesleki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi hususunda birlikte yapılabilecek projeler hakkında Meslek Yüksekokulumuzda görevli öğretim elemanlarıyla fikir alışverişinde bulunuldu. İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Meslek Yüksekokulumuz arasında bundan böyle projelerin yapılarak hayata geçirilmesi ve diyaloğun sürmesi hususunda fikir birliğine varıldı.

Kaymakam Bey Ziyareti

03 Şubat 2020, Pazartesi 197 kez görüntülendi