Meslek yüksekokulumuz öğrencilerinin dikkatine!!!!

Meslek Yüksekokulumuzdan mezun olup diploma almaya hak kazanan öğrencilerin diplomayı almaya gelmeden önce aşağıda belirtilen hususları yerine getirmeleri gerekmektedir.

-İscehisar Meslek Yüksekokulu web sayfasında bulunan kariyer planlama sayfasına (Link: https://obs.aku.edu.tr/oibs/kariyer/) şifreleri ile giriş yaparak istenilen bilgiler girilecek olup, işlem sonunda öğrenci işlerine verilmek üzere bilgisayardan çıktı alınacaktır.

-Öğrenciler öğrenci kimlik kartlarını beraberinde getirmelidirler. Öğrenci kimlik kartını kaybeden öğrenciler gazeteden kayıp ilanı verecek olup, ilan metnini veya gazete kupürünü öğrenci işlerine teslim edeceklerdir.

-Lise diplomasını herhangi bir sebeple kayıt döneminde Yüksekokulumuza teslim etmeyen veya eğitim-öğretim süresi içerisinde okuldan alan öğrenciler lise diplomalarını ilişik kesme zamanında öğrenci işlerine ibraz etmek zorundadırlar.

Not: Yukarıdaki hususları yerine getirmeyen öğrencilere ön lisans diploması verilmeyecektir.

04 Şubat 2019, Pazartesi 213 kez görüntülendi