Afyon Kocatepe Üniversitesi İscehisar Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Kuyumculuk ve Takı tasarımı Programı, Öğretim Elemanları Öğr. Grv. Serkan TÜRKYILMAZ, Öğr. Grv. Pınar Şükriye DAŞÇI ile program öğrencilerinin katılımı ile 44.İstanbul Uluslararası Mücevherat, Saat ve Malzemeleri Fuarına (İstanbul Jewelry Show 2017)  stant açarak katılım sağlanmıştır.  Kuyumculuk sektör temsilcileri, Akademisyenler ve Lise öğrencileri tarafından standımıza büyük ilgi gösterilmiştir. Meslek Yüksekokulumuz Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı öğrencilerinin üretmiş oldukları ürünler ziyaretçiler tarafından büyük beğeni görmüştür Ayrıca Liselerin kuyumculuk bölümlerinde okuyan öğrencilerin standımızı ziyaretleri, Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programını tercih etmeleri konusunda fikir sahibi olmaları sağlanmıştır. Meslek Yüksekokulumuz Kuyumculuk ve Takı tasarımı Programı kuyum sektörü ile aynı platformda yer alarak hem Üniversitemizin hem de Meslek Yüksekokulumuzun tanıtımı yapılmıştır. Meslek Yüksekokulumuzun fuara katılması için maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İstanbul Kuyumcular Odasına teşekkür ederiz.

27 Mart 2017, Pazartesi 345 kez görüntülendi