Afyon Kocatepe Üniversitesi İscehisar Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleşti. İscehisar Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen mezuniyet törenine İlçe Kaymakamı Ali ALTINKAYNAK, Belediye Başkanı Mustafa ÇİBİK, Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Grv. Liyaddin YEŞİLKAYA, Üniversitemiz Öğretim Elemanları, İlçe Protokolü, Öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

Mezuniyet Töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından, Meslek Yüksekokulu birincisi Hasan MAVİ günün anlam ve önemine ilişkin ilk konuşmayı yaptı.

İscehisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Grv. Liyaddin YEŞİLKAYA, Meslek Yüksekokulun eğitim ve fiziki alt yapı imkanları hakkında bilgiler vererek mezun öğrencilere; “Çağdaş bir üniversite ortamında meslek eğitiminizi ve öğretiminizi başarıyla sürdürmeniz kendisine ve ülkesine yararlı bir insan olarak yetişmeniz Üniversitemizin ve dolayısıyla Meslek Yüksekokulumuzun öncelikli hedefidir. Sizlerin hedefi ise, Dünyada ve Ülkemizde olup bitenleri izleyerek kendinizi yenilemek yeni bilgiler öğrenmek, çevrenize,  çalışma arkadaşlarınıza iyi, çalışkan ve dürüst bir insan olmanın gereklerini davranışlarınızla göstermek ve örnek olmaktır. Hiç unutmayın dürüst, çalışkan ve üretken insan bir değerdir. Afyon Kocatepe Üniversitesi İscehisar Meslek Yüksekokulu kimliğinizi onur duyarak taşımanız ümidiyle, hepinize, geleceğine umutla bakan sağlık dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Sayın Mustafa ÇİBİK konuşmasında; öğrencilerin büyük bir başlangıcın içinde olduklarını kaydederek; “Büyük bir gayretle çalışarak  okulu bitirdiniz. Hayat boyu çalışmak ve hayat boyu öğrenmek zorundasınız. Ne zaman ‘artık yeter öğrendik’ derseniz işte o zaman sizin tükendiğiniz gündür. Siz güçlü Türkiye’nin, geleceğe hazırlanan gençlerisiniz. Türkiye sizlerin omuzlarında yükselecek. O vizyona ulaşmak için sürekli çalışmak zorundasınız” dedi.

İscehisar kaymakamı Sayın Ali ALTINKAYNAK konuşmasında “ 85 öğrencimizi mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Artık gerçek hayat mücadelesi başlıyor. Evin yolunu tuttuğunuzda ben ne iş yapıyorum, ne iş yapacağım sorularına cevap verirseniz hedefinize ulaşırsınız. İscehisar Meslek Yüksekokulu cazip bir okul, emeği geçen herkese teşekkür ederim”. dedi.

Konuşmaların ardından 2015-2016 Akademik Yılda dereceye giren öğrenciler protokol üyeleri tarafından plaket ve hediyelerle ödüllendirildi.

Törende konuklara İscehisar Belediye Başkanlığının katkılarıyla geleneksel hale gelen “Pilav Günü” etkinliği kapsamında pilav ve ayran ikram edildi.

                                       9756

Resim-9  resim-10 

9759  9760

9761  9762 

9763  Resim-1

Resim-8  Resim-12

 

20 Mayıs 2016, Cuma 268 kez görüntülendi