Afyon Kocatepe Üniversitesi İscehisar Meslek Yüksekokulu ‘2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ gerçekleşti.

İlçemiz Yukarıöz parkında gerçekleşen mezuniyet törenine İlçe Kaymakamı Muhammet ÖZTABAK, Belediye Başkanı Mustafa ÇİBİK, Yüksekokul Müdürü Liyaddin YEŞİLKAYA, öğretim görevlileri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Mezuniyet Töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Protokol üyeleri ve Yüksekokul birincisi Meryem ARI günün önemine ilişkin konuşmalar yaptı.

Yüksekokul Müdürümüz Liyaddin YEŞİLKAYA tarafından Belediye Başkanı Mustafa ÇİBİK’e maddi manevi katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

2017-2018 Akademik Öğretim Yılında dereceye giren öğrenciler protokol üyeleri tarafından plaket ve hediyelerle ödüllendirildi.
Mezun olan 72 öğrenciye mezuniyet belgeleri verildi.

Törende konuklara İscehisar Belediyesinin katkılarıyla geleneksel hale gelen ‘Pilav Günü’ etkinliği kapsamında pilav ve ayran ikram edildi.

Öğrenciler mezuniyeti hep birlikte havaya kep atarak kutladılar.

15 Mayıs 2018, Salı 363 kez görüntülendi