İSCEHİSAR MYO MAKİNE VE METAL TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ İLE ÖĞRETİM ELEMANLARINDAN KONMAK 2018 FUARI VE HEDA GRUP FİRMASINA TEKNİK GEZİ

11 Mayıs 2018 tarihinde İscehisar Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü 2. sınıf öğrencileri ile Öğretim Elemanları Dr. Öğr. Üyesi İsmail YILDIZ, Öğr. Grv. Ender OYMAN, Öğr. Grv. Kayhan SONER ve Öğr. Grv. Ahmet HASÇELİK KONMAK Konya 15. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri fuarına ve HEDA GRUP firmasına teknik gezi düzenlemişlerdir.

Teknik gezi kapsamında öğrenciler, önce fuarı gezerek Makine ve Metal Sektörleriyle ilgili teknolojik gelişmeleri yerinde incelemişlerdir. Daha sonrasında HEDA GRUP firmasındaki yetkililerle görüşerek firma hakkında bilgi almışlardır.

Hızlı erişim